Αρχική Επικαιρότητα Συλλόγου Επιστολή προς όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων

MambWeather icon
Αθήνα
--- °C
Αθήνα °C | Θεσσαλονίκη °C | Λάρισσα °C
Επιστολή προς όλα τα μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Πρόσκληση στην Τακτική Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές του Συλλόγου.

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές του Συλλόγου :

1. Η Τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει φέτος στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 στα
γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ (Διδότου 26, Αθήνα).

Αν δεν υπάρξει απαρτία (δηλαδή, εάν δεν παρίσταται το 50% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα γίνει και πάλι στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010 στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ (Διδότου 26, Αθήνα).

Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10,30' και θα τελειώσει στις 13,00', ενώ η ψηφοφορία για τις εκλογές θα αρχίσει αμέσως μετά και θα ολοκληρωθεί στις 15,30'.

2. Στη Θεσσαλονίκη, εφόσον υπάρξει απαρτία στην 1η Συνέλευση, οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, στα γραφεία του Συλλόγου (κτήριο ΓΕΩΤΕΕ - Βενιζέλου 64). Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία στην 1η Γενική Συνέλευση της Αθήνας, οι εκλογές στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, και πάλι στα γραφεία του Συλλόγου (κτήριο ΓΕΩΤΕΕ - Βενιζέλου 64).

Στις 10.30' θα γίνει μια συνολική ενημέρωση - συζήτηση για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου, και στη συνέχεια, η κάλπη για την ψηφοφορία θα ανοίξει στις 13,00' και θα κλείσει στις 15.30'. Για την περίπτωση που θα υπάρξει απαρτία στην 1η Γενική Συνέλευση, η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010, στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα, στις 20.00'.

Εάν η Γενική Συνέλευση γίνει τελικά το Σάββατο, 20 Μαρτίου, η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα, στις 20.00'.

Σύμφωνα με το καταστατικό, η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με δήλωση τους στο απερχόμενο Δ.Σ., τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών, δηλαδή θα πρέπει να έχουν υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές των νέων οργάνων, είναι η κορυφαία διαδικασία του Συλλόγου μας.

Η συμμετοχή σας στη συζήτηση που κάθε φορά γίνεται βοηθάει το Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να αξιολογήσει καλύτερα τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει, όπως επίσης και να ιεραρχήσει σωστότερα τις δράσεις και τις ενέργειές του. Για αυτό και η παρουσία σας είναι αναγκαία.