Αρχική Έγγραφα Συλλόγου

MambWeather icon
Αθήνα
--- °C
Αθήνα °C | Θεσσαλονίκη °C | Λάρισσα °C
Έγγραφα Συλλόγου
Δημοσιεύματα για την ΕΚΧΑ Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2014 με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθεροτυπία είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα για την ΕΚΧΑ Α.Ε. (πρώην Κτηματολόγιο Α.Ε.) που μόνο έντονο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.

Ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε κάποια από αυτά εδώ και εδώ

 
Επιστολή Συλλόγου προς Υπουργό ΥΠΕΚΑ για Δασικούς Χάρτες PDF Εκτύπωση E-mail

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογός μας προς τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ με αφορμή την συνέντευξη τύπου που έδωσε για την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου

 
Επιστολές Συλλόγου προς ΟΠΕΚΕΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail

Διαβάστε την παρέμβαση του Συλλόγου στην Δημόσια Διαβούλευση του έργου "Ψηφιακές Υπηρεσίες Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ανανεωμένο Σύστημα Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων". Επειδή παρ' όλη την παρέμβαση μας το έργο προκηρύχτηκε χωρίς να παίρνονται υπόψη οι απόψεις μας και καταπατώντας βασικά επαγγελματικά δικαιώματα των Δασολόγων ο Σύλλογος έστειλε και δεύτερη επιστολή προς το Δ.Σ και τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 
Επιστολές Συλλόγου για το έργο "Απογραφή Δασών" PDF Εκτύπωση E-mail

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος προς τον Ειδικό Γραμματέα Δασών κ. Γ. Αμοργιανιώτη με αίτημα συνάντησης για την συμμετοχή του Συλλόγου  στην διαμόρφωση του έργου "Απογραφή Δασών και Δασικών εκτάσεων της χώρας" που επίκειται να προκηρύξει η Ειδική Γραμματεία Δασών. Επίσης διαβάστε   την επιστολή του Συλλόγου προς τον Γενικό Διευθυντή Δασών κ. Κ. Δημόπουλο με τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/01/2013.

 
Ψήφισμα Γ.Σ. Συλλόγου για το χρυσό PDF Εκτύπωση E-mail
Διαβάστε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα ορυχεία χρυσού στη Χαλκιδική.
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 5