Αρχική Έγγραφα Συλλόγου

MambWeather icon
Αθήνα
--- °C
Αθήνα °C | Θεσσαλονίκη °C | Λάρισσα °C
Έγγραφα Συλλόγου
Επιστολή κ. Μ. Χρυσοχοίδη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Στελέχωση Πυροσβεστικού Σώματος με Δασολόγους - Αίτημα για συνάντηση

Κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το υπάρχον θέμα της κάλυψης και των υπολοίπων θέσεων αξιωματικών κατόχων πτυχίου Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως προβλέπεται από τον Ν. 2612/1998 περί ανάθεσης της δασοπυρόσβεσης στο Πυροσβεστικό Σώμα. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 8 του προαναφερόμενου νόμου, η κάλυψη των υφιστάμενων κενών θέσεων αξιωματικών που προβλέπονται από το άρθρο 3 παρ. 1, θα έπρεπε να έχει γίνει "εντός πέντε (5) ετών από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης".

Περισσότερα...
 
Επιστολή προς κ. Μωραΐτη Υφ. Περιβάλλοντος PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Αίτημα για συνάντηση

Κύριε Υφυπουργέ,

Με την ευκαιρία της προκήρυξης υπό κτηματογράφηση των υπολοίπων ΟΤΑ της Αττικής, θα θέλαμε να κάνουμε σύντομα μια συνάντηση μαζί σας, για να συζητήσουμε κυρίως τα ακόλουθα θέματα:

Περισσότερα...
 
Επιστολή προς κ. Μπιρπμίλη Υπουργο ΥΠΕΚΑ PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Υποβολή απόψεων επί του σχεδίου νόμου "για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2009 και λοιπές διατάξεις".

Κυρία Υπουργέ,

Με την επιστολή μας αυτή σας υποβάλουμε τις απόψεις μας για το σχέδιο νόμου που μας παρουσιάσατε τη Δευτέρα, 26.10.2009, το οποίο πιστεύουμε ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι διατάξεις του διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο τις δασικές εκτάσεις, δημιουργώντας ένα πλαίσιο για την άμεση αντιμετώπιση φαινομένων καταπάτησης στις καμένες εκτάσεις.

Περισσότερα...
 
Επιστολή προς κ. Μωραΐτη Υφ. Περιβάλλοντος PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Αίτημα για συνάντηση

Κύριε Υφυπουργέ,

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε καταρχάς να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την ανάληψη του συγκεκριμένου Υφυπουργείου, και στη συνέχεια να σας ζητήσουμε να κάνουμε μια συνάντηση μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν. Τα κυριότερα από τα θέματα για τα οποία ζητάμε αυτήν τη συνάντηση, είναι:

Περισσότερα...
 
Επιστολή προς κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη Αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών PDF Εκτύπωση E-mail

Θέμα: Αίτημα για συνάντηση

Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,

Με αφορμή την διεξαγωγή πρόσληψης 22 πτυχιούχων αξιωματικών στο Πυροσβεστικό Σώμα, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 15702 Φ. 300/24-3-2009 προκήρυξη του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε το υπάρχον θέμα της κάλυψης και των υπολοίπων θέσεων αξιωματικών κατόχων πτυχίου Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως προβλέπεται από τον Ν. 2612/1998 περί ανάθεσης της δασοπυρόσβεσης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 4 από 5