Αρχική Επικαιρότητα Συλλόγου

MambWeather icon
Αθήνα
--- °C
Αθήνα °C | Θεσσαλονίκη °C | Λάρισσα °C
Τα νέα της ΠΚΔ
Σεμινάριο της Π.Κ.Δ. στο ArcGIS PDF Εκτύπωση E-mail

Seminario GISΤο Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων διοργανώνει Σεμινάριο στο ArcGIS στις 9-13 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν και αφορά μόνο μέλη του Συλλόγου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος του Δ.Σ. Θωμά Λάγκα στο τηλέφωνο 6979222607 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  καθώς και στο mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  

Επίσης μπορείτε να κατεβάσεται από εδώ την αφίσσα του Σεμιναρίου

 

 

 

Attachments:
Download this file (Σεμινάριο GIS.pdf)Σεμινάριο GIS[ ]1364 Kb
 
Μεταστέγαση Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος βρίσκεται πλεόν σε νέα γραφεία λόγω αλλαγής του κτιρίου που στεγάζει τους Συλλόγους από το ΓΕΩΤΕΕ. Τα νέα γραφεία είναι στην οδό Σόλωνος 102 στην Αθήνα. Το νέο τηλέφωνο και fax  του Συλλόγου είναι 210.36.14.580.

 
Λειτουργία Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail

Αγαπητοί Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά για τους συναδέλφους την Τρίτη 3/7/2012 και την Τρίτη 17/7/2012 μετά τις 20:00 το βράδυ.

Το Δ.Σ. της Π.Κ.Δ.

 
Αποτελέσματα εκλογών 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Π.Κ.Δ. που έγιναν το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ψήφισαν συνολικά 57 συνάδελφοι.
Περισσότερα...
 
Επαγγελματικά δικαιώματα σύνταξης τοπογραφικών μελετών PDF Εκτύπωση E-mail

Έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας Δασών για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Δασολόγων για την σύνταξη ιδιωτικών τοπογραφικών μελετών

Περισσότερα...
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 1 από 2