Αρχική

MambWeather icon
Αθήνα
--- °C
Αθήνα °C | Θεσσαλονίκη °C | Λάρισσα °C

Είσοδος χρηστώνΚαλως ήρθατε στην ιστοσελίδα της Π.Κ.Δ.
Πρόσκληση σε ημερίδες της ΕΚΧΑ Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 10:53
H Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. (ΕΚΧΑ Α.Ε.) σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας σας καλεί σε Ημερίδα με θέμα «Εθνικό Κτηματολόγιο, υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμωπίας της Π.Ε. Πέλλας» την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17:00 στο «Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας» (Λεωφ. Ξενιτίδη 11). και σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας σας καλεί σε Ημερίδα με θέμα «Εθνικό Κτηματολόγιο, υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στον Καλλικρατικό Δήμο Έδεσσας της Π.Ε. Πέλλας» την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:00 στο «Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας» (Καπετάν Γαρέφη & Περδίκα 1).
 
Δημοσιεύματα για την ΕΚΧΑ Α.Ε. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 06:39

Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2014 με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθεροτυπία είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα για την ΕΚΧΑ Α.Ε. (πρώην Κτηματολόγιο Α.Ε.) που μόνο έντονο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν.

Ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε κάποια από αυτά εδώ και εδώ

 
Άρθρο για την Ε.Ε. και το περιβάλλον PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 06:34

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο του Δασολόγου Αντώνη Ραλλάτου για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Περιβάλλον. Κατεβάστε το άρθρο από εδώ

 
Μεταστέγαση Συλλόγου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 10:31

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος βρίσκεται πλεόν σε νέα γραφεία λόγω αλλαγής του κτιρίου που στεγάζει τους Συλλόγους από το ΓΕΩΤΕΕ. Τα νέα γραφεία είναι στην οδό Σόλωνος 102 στην Αθήνα. Το νέο τηλέφωνο και fax  του Συλλόγου είναι 210.36.14.580.

 
Πρόσκληση της Κτηματολόγιο Α.Ε. για Ημερίδες σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 10:45

imagesΔημοσιεύουμε δύο προσκλήσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε. για δύο Ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων τις οποίες διοργανώνει η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. με θέμα "Ανάρτηση των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων και διαδικασία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ένστασης". Μπορείτε να κατεβάσετε τις προσκλήσεις από εδώ.

 
Επιστολές Συλλόγου προς ΟΠΕΚΕΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 12:50

Διαβάστε την παρέμβαση του Συλλόγου στην Δημόσια Διαβούλευση του έργου "Ψηφιακές Υπηρεσίες Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο Ανανεωμένο Σύστημα Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων". Επειδή παρ' όλη την παρέμβαση μας το έργο προκηρύχτηκε χωρίς να παίρνονται υπόψη οι απόψεις μας και καταπατώντας βασικά επαγγελματικά δικαιώματα των Δασολόγων ο Σύλλογος έστειλε και δεύτερη επιστολή προς το Δ.Σ και τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 
Σεμινάριο της Π.Κ.Δ. στο ArcGIS PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 12:58

Seminario GISΤο Παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων διοργανώνει Σεμινάριο στο ArcGIS στις 9-13 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν και αφορά μόνο μέλη του Συλλόγου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος του Δ.Σ. Θωμά Λάγκα στο τηλέφωνο 6979222607 και στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  καθώς και στο mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  

Επίσης μπορείτε να κατεβάσεται από εδώ την αφίσσα του Σεμιναρίου

 

 

 

Attachments:
Download this file (Σεμινάριο GIS.pdf)Σεμινάριο GIS[ ]1364 Kb
 
Επιστολή Συλλόγου προς Υπουργό ΥΠΕΚΑ για Δασικούς Χάρτες PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 10:27

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογός μας προς τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ με αφορμή την συνέντευξη τύπου που έδωσε για την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου

 
Τα Νέα της Π.Κ.Δ. αριθμός φύλλου 57 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 10:39

Κυκλοφόρισε το 57 φύλλο της εφημερίδας του Συλλόγου μας "Τα Νέα της ΠΚΔ". Δείτε τα περιεχόμενα και το Εισαγωγικό σημείωμα

Περισσότερα...
 
Επιστολές Συλλόγου για το έργο "Απογραφή Δασών" PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 12:41

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Σύλλογος προς τον Ειδικό Γραμματέα Δασών κ. Γ. Αμοργιανιώτη με αίτημα συνάντησης για την συμμετοχή του Συλλόγου  στην διαμόρφωση του έργου "Απογραφή Δασών και Δασικών εκτάσεων της χώρας" που επίκειται να προκηρύξει η Ειδική Γραμματεία Δασών. Επίσης διαβάστε   την επιστολή του Συλλόγου προς τον Γενικό Διευθυντή Δασών κ. Κ. Δημόπουλο με τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/01/2013.

 
Copyright © 2024 pkd.gr. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..
 
Θα επιθυμούσατε να λαμβάνετε την εφημερίδα του Συλλόγου σε ηλεκτρονική μορφή;
 

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους